Sommarbröllop på Villa Vanahem – Emma & Claes

Sommarbröllop på Villa Vanahem är magiska med Maja & Gerts fina trädgård i full blom.
Emma & Claes sommarbröllop bjöd dessutom på strålande och varmt väder. Vi mötte upp bruden Emma på Villa Vanahem där hon och tärnorna gjorde sig bröllopsfina. Brudgummen Claes anslöt sedan efter att ha gjort sig i ordning på Stenungsbaden med sin bestman.

Deras första möte i trädgården som brud och brudgum var mycket vackert och känslofyllt. Vi gav oss sedan iväg för porträttfotograferingen i den vackra naturen på Stenungsön, endast ett par stenkast ifrån Villa Vanahem. När det är sol, blå himmel och hög temperatur söker vi gärna upp skugga för att fotograferingen ska bli så bra som möjligt. Vi tog därför en promenad i den intilliggande skogen. Vigselceremonin i Villa Vanahems paviljong med familj och vänner samlade på berget var mycket stämningsfull och fin. Därefter var det dags för mingel och diverse gruppfoton i trädgården. Efter brudskålen lämnande vi sällskapet och vi är säkra på att det var en underbar middag och klackarna i taket till sen timma.

All lycka till det vackra brudparet Emma & Claes och återigen tack för förtroendet att just vi fick vara era bröllopsfotografer!

Bröllop Villa Vanahem, Fotograf Anders ÖstmanFoto, Anders Östman, Bröllopsfotograf

Foto Anders Östman, Villa Vanahem

Anders Östman, Bröllopsfotograf

Bröllop på Villa Vanahem

Bröllopsfotograf Göteborg - Anders Östman

Bröllop, Villa Vanahem, Foto Anders Östman

Fotograf Anders Östman, Bröllop på Villa Vanahem

Anders Östman Skrivet av:

Gillade du inlägget? Kommentera gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *