Om mig

Fotografering – en livslång passion!

Foto har alltid varit en av mina stora och många hobbies och jag har förmånen att få arbeta med många olika fotouppdrag men ändå kunna behålla foto som stor hobby. Mina uppdrag är oftast bröllop, porträtt eller konsertfotografering och mitt fotointresse grundar sig i naturfotografering. Bredvid mitt fotointresse är musik min stora hobby vilket gör konsertfotograferingar väldigt speciellt för mig.
Bröllopsfotograf i Göteborg, Anders Östman

I övrigt så tycker jag det är enormt tillfredsställande att med penslar och färger släppa loss fantasin och njuta av att se motiven växa fram.

Varför foto-blogg?
Tanken med min foto-blogg är att jag här ska kunna lägga ut fler bilder och andra typer av bilder som jag kanske inte vill lägga i mitt galleri på www.andersostman.com. Jag kommer också lägga upp lite ”behind-the-scenes”-bilder från mina fotograferingar.
Jag kommer säkert också lägga upp en del inlägg allt eftersom jag köper in eller testar ny fotoutrustning.Jag hoppas att du uppskattar mina bilder och jag blir alltid lika glad när mina bilder kommenteras eller om jag får ett mail från någon besökare på min hemsida eller blogg.
Så hör gärna av dig med synpunkter, frågor eller kanske till och med en bokningsförfrågan!